• nybjtp

Folasaga o le Ammonium Cerium Nitrate

Ammonium cerium nitrate (CAN) o se faʻaogaina faʻapitoa faʻapitoa lea na faʻaaogaina lautele i pisinisi eseese.O se tasi o talosaga sili ona faʻamoemoeina a le CAN o loʻo i totonu o le matata o le catalysis, lea e faʻaleleia ai le lelei o tali faʻamalo i vaega eseese.

sdred (1)

O le faʻapipiʻi e faʻaaogaina lautele e fai ma faʻamalosi i le gaosiga o filo faʻapipiʻi ma palasitika, faʻapea foʻi ma le gaosiga o vailaʻau, vali ma ceramics.O ana mea fa'amamafa e fesoasoani i le fa'avavevave o gaioiga fa'ama'i e aunoa ma le fa'aleagaina o le lelei o le oloa mulimuli.

O se tasi o uiga tulaga ese o le ammonium cerium nitrate o lona mafai lea ona faʻalauteleina le faʻamaʻiina o le faʻamaʻiina o vailaʻau eseese, ma avea ai ma sui sili mo le faʻaogaina o meaola.O lona gaioiga fa'ata'ita'i e fesoasoani i le fa'afaigofieina o gaioiga fa'afotu, lea e mana'omia mo le tu'ufa'atasia o le tele o mea fa'aola taua.

Ole fa'aogaina ole CAN e le fa'atapula'aina ile vaila'au ma falema'i.E faʻaaogaina foʻi i le gaosiga o mea faʻaeletoroni ma avea ma mea e faʻamalamalamaina ai le malamalama.O ona mea fa'amalamalamaga ua ta'ita'ia ai le atina'eina o fa'alavalava fa'avae CAN fa'atasi ai ma fa'aoga e ono fa'aogaina i moli ma fa'aaliga fa'alelei malosi.

I le faaiuga, o le cerium ammonium nitrate o se tuufaatasiga tele ma le tele o talosaga i pisinisi eseese.O lona catalytic, oxidizing ma luminescent meatotino e avea o se vaega taua i le gaosiga o oloa eseese tau alamanuia.O lo'o maua fo'i e le fa'aputuga fa'amoemoega fa'atatau i le falema'i e avea o se togafitiga fa'apitoa mo fa'ama'i eseese.A'o fa'aauau pea su'esu'ega i lenei fa'aputuga, o lo'o fa'amoemoe e maua ni talosaga fou, ma avea ai lea fa'aputuga o se aseta sili atu ona taua i le faasaienisi ma alamanuia.

O le kamupani WONAIXI (WNX) na amataina le gaosiga o le Ammonium cerium nitrate i le 2011 ma tu'u aloaia i le gaosiga tele i le 2012. I le taimi nei, o le WNX o lo'o i ai le gaosiga fa'aletausaga o le 2,500 tone o le Ammonium cerium nitrate.O loʻo i ai a matou mea tau pisinisi ammonium cerium nitrate ma eletise eletise ammonium cerium nitrate e faʻafetaui ai manaʻoga eseese.

sdred (2)

Taimi meli: Mati-31-2023